poslovni covid poslovni covid

Oslonite se na nas i ostanite doma

Donosimo vam niz pogodnosti i rješenja koja vam omogućuju lakšu komunikaciju i osiguravaju kontinuitet poslovanja dok radite od kuće.

Microsoft Teams besplatno do kraja godine

Preuzmite aplikaciju Teams da biste dobili neograničeno besplatno čavrljanje, videopozive, zajedničko korištenje datoteka, prostor za pohranu i još mnogo toga.

Komunicirajte sa svojim timom i uvijek budite u toku, uskladite cijeli tim zahvaljujući besplatnoj, ugrađenoj grupi te audio i videopozivima "u četiri oka". Koristite 10 GB prostora za pohranu datoteka i 2 GB prostora za pohranu osobnih datoteka po osobi.

Za aktivaciju usluge molimo da se javite Službi za poslovne korisnike.
 

teams teams

Besplatno korištenje video konferencijskog sustava Eyeson

Jednostavno kreiranje i prihvaćanje video poziva s kolegama i poslovnim suradnicima. Bez potrebne instalacije, sve je brzo i lako dostupno kroz web sučelje vašeg omiljenog Internet preglednika. U ova izazovna vremena iskoristite blagodati moderne tehnologe te održite zakazane sastanke unutar sigurnog okruženja. Eyeson možete koristiti besplatno do 30. lipnja.

Više potražite na linku.
 
eyeson eyeson

Microsoft 365 besplatno na 30 dana

Bez obzira jeste li na poslu ili u pokretu, budite maksimalno produktivni.
Besplatno isprobajte Microsoft 365 na 30 dana. Licencu možete instalirati na do 5 različitih uređaja (PC i Mac računala, tableti i pametni telefoni). Omogućite zajedničko korištenje dokumenata i surađujte u stvarnom vremenu.

U Microsoft 365 paketu dobivate sve uredske programe koje redovito koristite, kao što su Excel, Word, PowerPoint i Outlook. Microsoft 365 licenca obuhvaća i Microsoft Teams za jednostavan rad na daljinu.

Za aktivaciju usluge molimo da se javite Službi za poslovne korisnike.

microsoft microsoft

Kolokacija

Prije nego vam nepredviđene okolnosti dovedu u pitanje kontinuitet poslovanja, smjestite svoje poslužitelje i ostalu računalnu opremu na sigurno mjesto unutar A1 podatkovnog centra. Iskoristite sve prednosti prostora za kolokaciju koji je izgrađen i uređen prema najvišim svjetskim standardima kako bi oprema bila sigurna te joj se omogućio neometan i kontinuiran rad.

Više potražite na linku.

Prijenosna računala

Za siguran i pouzdan rad od kuće A1 vam je osigurao prijenosna računala povoljne cijene te razne opcije plaćanja, prilagođene vremenu u kojem živimo.

Više potražite na linku.