Bežični upravljač DualSense™
 


Otkrij realističnije i sveobuhvatno iskustvo igranja1 uz novi inovativni upravljač za konzolu PS5™ s dodirnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača2. Bežični upravljač DualSense ima ugrađeni mikrofon i gumb stvori, a sve je to ugrađeno u legendaran udoban dizajn.

 

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™

Udobnost igranja osiguravaju bežične slušalice s mikrofonom precizno podešene za 3D zvuk na konzolama PS52. Priključnica USB Type-C®  za punjenje i dva mikrofona s ugrađenim uklanjanjem buke osiguravaju nesmetano igranje i kristalno jasno snimanje glasova3.
charger ps5 charger ps5

Baza za punjenje DualSenseTM

Istodobno napunite do dva bežična upravljača DualSense bez potrebe za povezivanjem s konzolom PlayStation 5.
HD kamera HD kamera

HD kamera

Videozapisi igre i emitiranja3 u besprijekornoj, jasnoj visokoj HD razlučivosti.
Daljinski za multimedijski sadržaj Daljinski za multimedijski sadržaj

Daljinski za multimedijski sadržaj

Intuitivan dizajn omogućuje praktično upravljanje filmovima, uslugama strujanja4 i još mnogo toga na konzoli PS5.


Prilagodnik PlayStation®Camera

Poveži svoj PlayStation®VR s konzolom PS5 kako bi uživao u podržanim igrama za PS VR. Kako bi postavio PS VR sa svojom konzolom PS5 trebat će ti PlayStation Camera* za PS4™ i prilagodnik PlayStation Camera (nije potrebna kupnja). Više informacija o preuzimanju prilagodnika pogledaj na stranici PlayStation.com kada budu dostupne.

*Model CUH-ZEY1 ili CUH-ZEY2 


U prodaji od 12. 11. 2020.
 

¹U usporedbi s bežičnim upravljačem DUALSHOCK®4.

2Dostupno kada igra podržava tu značajku..

3Potrebna je veza s internetom i račun za PlayStation™Network.

4Potrebna je veza s internetom i račun za PlayStation Network. Za usluge strujanja možda će biti potrebna plaćena pretplata, a usluge možda nisu dostupne u svim državama.

„PlayStation“, „PlayStation Family Mark“, „PS5 logo“ i „Play Has No Limits“ registrirani su trgovački znakovi ili trgovački znakovi tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc. „SONY“ je registrirani trgovački znak tvrtke Sony Corporation.