Obavijest o prijenosu suglasnosti za izravno terećenje na novu platnu uslugu SEPA izravno terećenje

 

Ukidamo postojeću platnu uslugu, a istovremeno prelazimo na novu platnu uslugu te ti donosimo nekoliko informacija o tome. Novom će se uslugom osigurati kontinuitet podmirivanja tvojih financijskih obveza za pružene usluge. 

 

Suglasnost koju si dao/la za postojeću platnu uslugu izravnog terećenja prenijet će se na novu platnu uslugu SEPA izravno terećenje. 

 

Kao i do sada, primatelj plaćanja, a u ovom slučaju A1 Hrvatska d.o.o., inicirat će platne transakcije u skladu s financijskim obvezama za pružene usluge prema njihovu dospijeću i prema novom dodijeljenom jedinstvenom identifikatoru suglasnosti, odnosno novoj SEPA shemi izravnog terećenja. 

 

Osim dosadašnjih karakteristika postojeće platne usluge izravnog terećenja, u obavijesti koju ti je poslala tvoja banka navedene su i karakteristike nove platne usluge SEPA izravno terećenje koje ističu i dodatne mogućnosti, poput boljeg informiranja platitelja o financijskim obvezama koje će pristići na naplatu, kao i veće kontrole nad provođenjem obveza koje još nisu pristigle na naplatu te lakšeg ostvarivanja povrata već provedenih izravnih terećenja. 

 

Ako kao korisnik platne usluge izravnog terećenja ne želiš pristati na navedene promjene i prijenos platne usluge na uslugu SEPA izravno terećenje, možeš ju, bez ikakve financijske naknade, otkazati do 9. travnja 2018. 

 

Suglasnost za uslugu koja bi se izvršavala po novoj SEPA shemi izravnog terećenja navedena je na tvojem računu čiji je prilog ova obavijest. 

 

Naš identifikator primatelja: (HR63ZZZ29524210204) pronaći ćeš na svim budućim računima. Sve informacije, kao i zahtjev za promjenu ili otkaz suglasnosti, možeš zatražiti izravno na prodajnim mjestima društva A1 Hrvatska d.o.o., dok dodatne informacije o platnoj usluzi SEPA izravno terećenje možeš pronaći na mrežnoj stranici //www.a1.hr/privatni/sepa/sepa-obavijesti. 

 

 

Želimo ti ugodan dan, 

tvoj A1