Ti biraš osnovni TV paket

Nisi siguran gledaju li ti se filmski kanali ili sportski sadržaj?
Ne brini, od sada ti biraš jedan od tri osnovna TV paketa koje možeš mijenjati jednom mjesečno.

Ako ovog mjeseca odabereš Filmski paket, već se idućeg mjeseca možeš bez naknade prebaciti na Sportski ili Obiteljski.
Birati možeš i dodatni paket za samo 30 kn/mj. i aktivirati ga na webu, u Moj A1 aplikaciji ili preko TV sučelja.

Sada ti biraš jedan od tri osnovna TV paketa koje možeš mijenjati jednom mjesečno. Birati možeš i dodatni paket za samo 30 kn/mj. i aktivirati ga na webu, u Moj A1 aplikaciji ili preko TV sučelja.

 
Sadržaj za cijelu obitelj

Obiteljski paket

Osnovni Obiteljski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, prava je poslastica za sve članove tvoje obitelji. Bogati dječji, dokumentarni, lifestyle, glazbeni i informativni sadržaj zadovoljit će sve uzraste. U ovom paketu čeka te i bogat izbor inozemnih nacionalnih kanala.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj. Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.
 
Bogat sportski sadržaj

Sportski paket

Osnovni Sportski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, filmskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i široki spektar sportskih kanala i sadržaja. Prati vrhunske nogometne utakmice najboljih europskih klubova u Ligi prvaka na Arena Sport kanalima; najbolje nogometne, košarkaške, vaterpolo i rukometne lige i kupove, motosport, borilačke sportove i još puno atraktivnih i zanimljivih sportskih natjecanja.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj. Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.
 
Najbolji izbor fimova i serija

Filmski paket

Osnovni Filmski TV paket (unutar kojeg se nalazi i HBO Premium paket), uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i najbolji filmski sadržaj. Uživaj u svjetski poznatim filmovima i serijama HBO produkcije, prati recentne kino hit filmove, filmske klasike, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova iz hollywoodskih studija i odlične filmove i serije na CineStar TV kanalima. Dirljive i inspirativne drame, filmovi različitih žanrova i još puno toga čeka te u ovom paketu.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj. Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.
 

Novosti iz TV svijeta

Preporuke što, kada i gdje gledati.


 

Gnijezdo

LISTOPAD, 2021.

„Nije tvoj posao brinuti se. Prepusti to svom mužu“, savjet je koji Allison dobiva od svoje majke kada se protiv volje preseli iz američkog predgrađa na englesko selo sa suprugom Roryjem i njihovo dvoje djece sredinom 1980-ih. Rory, ambiciozni poduzetnik, u svojoj domovini vidi priliku da zaradi velik novac. No uskoro obitelji počne prijetiti raspad pod teretom nedostižnog načina života i sve veće izolacije. Premijeru filma gledaj 31.10. u 20 sati.

Njezinih pet minuta

LISTOPAD, 2021.

U ovoj crnoj komediji, Sue Buttons, nedovoljno cijenjena supruga iz predgrađa, stječe slavu nakon što njezin suprug misteriozno nestaje. U pokušaju da produži svoju novopronađenu slavu, ona se nađe u bizarnim i urnebesnim situacijama koje premijerno pogledaj 30.10. u 20 sati.

Hotel Transylvania

LISTOPAD, 2021.

Drakula koji upravlja luksuznim odmaralištem daleko od svijeta ljudi, počinje se ponašati previše zaštitnički kada dječak otkrije odmaralište i zaljubi se u grofovu kćer tinejdžerku. Dočekaj Halloween uz film Hotel Transylvania 30.10. u 20:35 sati.

Spooky Marathon

LISTOPAD, 2021.

Uživajte u 3 sata Spooky Maratona uz najstrašnije epizode najdražih Nick Jr emisija - samo 30. i 31.10. u 12 sati.

Serie Launch of Baby Shark

LISTOPAD, 2021.

Velika emisija bebe morskog psa prati bebu morskog psa i njegovog najboljeg prijatelja Williama dok putuju na zabavne avanture u svojoj zajednici. Gledaj ih svaki dan do 28.10. u 7:30 sati.

Tračerica

LISTOPAD, 2021.

Gotovo desetljeće nakon što se izvorna web-stranica Tračerice ugasila, s nama je nova generacija tinejdžera privatne škole na Upper East Sideu. Premijeru nove serije gledaj od 26.10. 

Bez oduševljenja, molim XI

LISTOPAD, 2021.

Nove avanture Larry Davida prati u novoj sezoni popularne humoristične serije od 25.10. u 21.30 sati.

Slučaj podmornice Vigil

LISTOPAD, 2021.

Član posade na podmornici Vigil pronađen je mrtav, a inspektorica Amy Silva iz škotske policije mora istražiti smrt. No zbog nacionalne sigurnosti podmornica mora nastaviti svoju patrolu, zbog čega Amy mora na licu mjesta voditi istragu. Iako se čini da je riječ o slučajnom predoziranju, Amy posumnja na zločin. Seriju premijerno prati od 25.10. u 21 sat.

Serengeti II

LISTOPAD, 2021.

Novi likovi. Nova suparništva. Isti spektakularni ambijent. Vraćamo se u nedirnuti kutak afričkog Serengetija kako bismo vidjeli još drama iz stvarnog života životinja. Pavijan Bakari hvata se u koštac s obiteljskim životom. Lavica Kali donosi tešku odluku. Pojavljuje se jedna obitelj leoparda, a preslatki i pustolovni mladunci iskušavaju majčino strpljenje dok se privikavaju na novi dom. Uroni u složene odnose, uzbudljive sukobe i nježne trenutke koji prožimaju živote najfascinantnijih stvorenja u prirodi u drugoj sezoni od 24.10. u 18 sati.

Nasljeđe III

LISTOPAD, 2021.

Obitelj Roy – Logan i njegovo četvero djece upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. Serija prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke. Radnja smještena u New Yorku istražuje teme moći, politike, novca i obitelji. Premijeru treće sezone gledaj 18.10. u 20 sati

Fear the Walking Dead

LISTOPAD, 2021.

Teddy je ostvario svoju viziju „kraja“ kada je detonirao nuklearne bojne glave u Teksasu i sada je na preživjelima ostala odluka kako će izgledati „početak“. Sedmu sezonu prati od 18.10. u 22 sata.
 

Izgubljeni na horizontu

LISTOPAD, 2021.

Za dvoje bivših ljubavnika trebao je to biti kratak let do tropskog otoka na koji su se uputili radi vjenčanja njihova prijatelja. No, samo nekoliko minuta nakon polijetanja, njihov pilot pretrpi kobni srčani udar, ostavljajući Saru i Jacksona bez ideje gdje su, bez radio veze s kontrolom leta i bez znanja o tome kako se upravlja zrakoplovom. Ne okružuje ih ništa, osim beskraja oceana i neba u svim smjerovima, i zastrašujuće oluje koja će ih zahvatiti. Sara i Jackson imaju samo jednu šansu – i nema povratka. Premijeru ovog napetog švedskog trilera gledaj 16.10. u 20 sati. 

Jach Irish

LISTOPAD, 2021.

Jack Irish bivši je odvjetnik i partner u elitnom odvjetničkom uredu. Nakon što mu je ubijena supruga, pao je u depresiju i odao se alkoholu. Osim što je počeo gubiti na sudu, izgubio je i samopouzdanje. Nakon što je dotaknuo dno, pokušava preuzeti kontrolu nad svojim životom i počinje raditi kao privatni istražitelj. TV premijeru serije gledaj od ponedjeljka do petka u 21 sat.

Potomstvo

LISTOPAD, 2021.

Više problema ovog listopada za studente s nadnaravnim moćima, Hope i njene prijatelje, u gradu
Mistic Falls. Kada stigne čudovište koje traži istinu za vrijeme Dana Komonvelta, Hope i Lizzie boje se kako će tajne koje su čuvale od njih napraviti mete. Drugu sezonu gledaj svaki utorak u 22 sata.

Detektivski vikend maratoni

LISTOPAD, 2021.

Detektivski vikend maraton gledaj cijeli dan svake subote i nedjelje u listopadu: Endeavour, Mladi Morse, Gđica Marple, Detektiv Murdoch, Pustolovine Frankie Drake i Istrage gospođice Fisher.

Kanal mjeseca je Arena Sport 7

LISTOPAD, 2021.

U listopadu ne propusti sve najzanimljivije utakmice Lige prvaka jer naš novi Kanal mjeseca je Arena Sport 7!
Ovaj kanal nije dio Osnovnog A1 TV paketa, ali će cijeli mjesec biti otključan na poziciji 20 za sve A1 TV korisnike.

kanal mjeseca kanal mjeseca

Kanal mjeseca

Svaki te mjesec upoznajemo s jednim kanalom
koji postaje dio Osnovnog paketa.

Arena Sport 7 - Kanal mjeseca

U listopadu ne propusti najzanimljivije utakmice Lige prvaka jer naš novi Kanal mjeseca jer Arena Sport 7! Ovaj kanal se ne naplaćuje dodatno te će cijeli mjesec biti otključan na poziciji 20 za sve A1 TV korisnike.

Arena Sport 7 je pozicioniran kao jedan od premium Arena Sport kanala, gdje se (između ostalog) emitiraju najzanimljivije utakmice UEFA Lige prvaka.