Ti biraš osnovni TV paket

Nisi siguran gledaju li ti se filmski kanali ili sportski sadržaj?
Ne brini, od sada ti biraš jedan od tri osnovna TV paketa koje možeš mijenjati jednom mjesečno.

Ako ovog mjeseca odabereš Filmski paket, već se idućeg mjeseca možeš bez naknade prebaciti na Sportski ili Obiteljski.
Birati možeš i dodatni paket za samo 30 kn/mj. i aktivirati ga na webu, u Moj A1 aplikaciji ili preko TV sučelja.

 
Sadržaj za cijelu obitelj

Obiteljski paket

Osnovni Obiteljski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, prava je poslastica za sve članove tvoje obitelji. Bogati dječji, dokumentarni, lifestyle, glazbeni i informativni sadržaj zadovoljit će sve uzraste. U ovom paketu čeka te i bogat izbor inozemnih nacionalnih kanala.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj. Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.
 
Bogat sportski sadržaj

Sportski paket

Osnovni Sportski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, filmskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i široki spektar sportskih kanala i sadržaja. Prati vrhunske nogometne utakmice najboljih europskih klubova u Ligi prvaka na Arena Sport kanalima; najbolje nogometne, košarkaške, vaterpolo i rukometne lige i kupove, motosport, borilačke sportove i još puno atraktivnih i zanimljivih sportskih natjecanja.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj. Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.
 
Najbolji izbor fimova i serija

Filmski paket

Osnovni Filmski TV paket (unutar kojeg se nalazi i HBO Premium paket), uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i najbolji filmski sadržaj. Uživaj u svjetski poznatim filmovima i serijama HBO produkcije, prati recentne kino hit filmove, filmske klasike, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova iz hollywoodskih studija i odlične filmove i serije na CineStar TV kanalima. Dirljive i inspirativne drame, filmovi različitih žanrova i još puno toga čeka te u ovom paketu.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj. Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.
 

Novosti iz TV svijeta

Preporuke što, kada i gdje gledati.


 

Kanal mjeseca je Woman

RUJAN, 2021.

U rujnu ne propusti sve bitne lifestyle teme te novosti iz svijeta mode i ljepote na našem kanalu Woman jer upravo je taj kanal naš novi Kanal mjeseca! Ovaj kanal nije dio Osnovnog A1 TV paketa, ali će cijeli mjesec biti otključan na poziciji 20 za sve A1 TV korisnike.

woman woman

Psići u ophodnji – Nick Jr

KOLOVOZ, 2021.

Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble i Skye su šest super psića koje predvodi tehnološki nadareni 10-godišnji dječak imena Ryder. Svako od njih unosi jedinstvenu osobnost i vještine u ovu ekipu te na taj način ukazuju na važnost timskog rada i uzornog ponašanja.

Kako sve pomažu stanovnicima Zaljeva Pustolovina, gledaj u novim epizodama od 30. kolovoza uz 17:15 sati.

psići u ophodnji psići u ophodnji

Potomstvo – SCI FI

KOLOVOZ, 2021.

Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell) možda je pronašla način da se nosi sa Malivorovom prijetnjom, ali samo po cijenu da se učinkovito pretvori u ne-osobu, izbrisanu iz sjećanja drugih kao da nikada nije ni postojala. Namjeravajući nastaviti s novim životom, Hopein najnoviji lov šalje je u sudar s prošlošću. Drugu sezonu popularne serije prati utorkom od 31. kolovoza u 21:00 sat.

Robin Hood: Princ lopova – AMC

KOLOVOZ, 2021.

Nakon što su ih tijekom križarskog rata uhvatili Turci, Robin od Locksleyja (Kevin Costner) i Maor Azeem (Morgan Freeman) uspijevaju pobjeći u Englesku gdje se Azeem zaklinje da će ostati dok se Robinu ne oduži što mu je spasio život.

Sve njihove pustolovine u najpopularnijoj engleskoj legendi o Robinu Hoodu pogledaj 20. kolovoza u 19:45 sati.

Robin Hood: Princ lopova Robin Hood: Princ lopova

Posao iz snova – Da Vinci Kids

KOLOVOZ, 2021.

Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo da djeca upravljaju vašom tvrtkom? Poznati časopis, tvornica čokolade i agencija za promet nekretninama prihvatili su ovaj izvanredan izazov i spremni su u svoj posao primiti šestero osnovnoškolaca. Hoće li ovo praktično iskustvo promijeniti način na koji vide svoju budućnost pogledaj u novoj seriji subotom od 14. kolovoza u 17:30 sati.

Klub sretno razvedenih - CineStar TV Premiere 1

KOLOVOZ, 2021.

Ben je devastiran kada njegova supruga zatraži razvod. Dok su svi njihovi prijatelji na strani njegove žene, Ben naiđe na starog prijatelja s fakulteta koji se isto nedavno razveo. Patrick ga poziva da dođe živjeti kod njega. Dvojici cimera ubrzo se pridružuju i drugi razvedeni, razdvojeni i samci koji traže utočište.

Zabava za zabavom, njihova vila postaje VIP klub. Ovu francusku komediju pogledaj 14. kolovoza u 20 sati.

klub sretno razvedenih klub sretno razvedenih

Ples s vukovima – AMC

KOLOVOZ, 2021.

Vestern drama o mladom, razočaranom časniku sjevernjačke vojske koji se zbližava s Indijancima plemena Sioux, pronalazi novi smisao života u stapanju s njihovim običajima i zajedno s njima pokušava od bijelaca očuvati skladan način života ljudi i prirode.

Redateljski prvijenac Kevina Costnera, nagrađen sa sedam Oscara, ne propusti pogledati 6. kolovoza u 19:05 sati.

ples s vukovima ples s vukovima

Manhattan - Epic Drama

KOLOVOZ, 2021.

Druga sezona serije Manhattan nastavlja pratiti sve zamršenije živote stanovnika Los Alamosa, koji su i dalje zatvoreni u najtajnovitijem gradu na svijetu. Odrekli su se svojih sloboda, ugrozili svoje brakove, pa čak i žrtvovali svoj zdrav razum da bi okončali jedan rat i započeli novi – hladni rat koji vreba na atomskom horizontu – Charlie je prisiljen preuzeti novu važnu dužnost, Frank otkriva pravi razlog zašto je zatočen, dok Abby doznaje tajnu o Oppenheimeru. Novu sezonu hvaljene povijesne drame prati premijerno četvrtkom od 5. kolovoza u 21:45.

Čime hranimo svoju djecu? – BBC EARTH

KOLOVOZ, 2021.

O krizi pretilosti kod djece govori se već četvrt stoljeća. Pa ipak, naša su djeca svake godine sve deblja i sve manje zdrava. Liječnik Chris van Tulleken želi saznati zašto se to događa i otkriva najnovije znanstvene činjenice u pozadini nove vrste hrane koja bi mogla biti jedan od čimbenika. Ovu zanimljivu emisiju pogledaj 2. kolovoza u 22:00 sata.

Životinjski Einsteini - BBC EARTH

KOLOVOZ, 2021.

Bi li vas čimpanza mogla pobijediti na testiranju iz matematike? Pogledajte neke od najzačudnijih primjera životinjske inteligencije dok ova serija traži odgovor na pitanje: zbog čega su neke životinje pametnije od drugih i bi li se mogle pokazati bistrijim od nas? U ovoj jedinstvenoj seriji prati nova istraživanja, koja pokazuju da su životinje možda inteligentnije nego što smo to mislili, od četvrtka 2. kolovoza u 22 sata.

Spužva Bob Skockani – Nickelodeon

KOLOVOZ, 2021.

SpužvaBob Skockani živi u ananasu na dnu mora. Tamo nije nimalo usamljen: društvo mu prave ljubimac Slavko, prvi susjed lignja Kalamarko, drugi susjed Patrik i vjeverica Luna. Pravi je optimist pa uvijek na sve gleda sa svijetle strane i ne gubi nadu ni onda kada stvari pođu loše, što se događa gotovo uvijek.

Avanture Spužva Boba i njegovih prijatelju prati od ponedjeljka do petka u 9:25.

spužva bob skocnani spužva bob skocnani

Ekipa malih maca – Nickelodeon

KOLOVOZ, 2021.

Pratimo svakodnevne avanture Lampoa, Miladyja, Piloua i Polpetta, četiri slatka mačka koji su dio glazbenog sastava Buffycats. Četiri protagonista koji žive i igraju se u garaži bake Pine svakodnevno pronalaze kreativna rješenja prepreka, pomažući pritom drugim mačkama.

Crtana seriju, koja promiče pozitivne stavove i na zabavan način prenosi obrazovne poruke koje se bave temama poput tolerancije, različitosti i solidarnosti, gledaj od ponedjeljka do petka u 12:00 sati.

Ekipa malih maca Ekipa malih maca

Kanal mjeseca - BBC Earth

KOLOVOZ, 2021.

U kolovozu ne propusti najljepše krajolike, emisije o prirodi i svemiru na našem novom kanalu BBC Earth jer upravo je taj kanal naš novi Kanal mjeseca! Ovaj kanal nije dio Osnovnog A1 TV paketa, ali će cijeli mjesec biti otključan na poziciji 20 za sve A1 TV korisnike koji će tako moći pratiti najzanimljivije emisije iz svijeta prirode.

bbc earth bbc earth

Kanal mjeseca


Svaki te mjesec upoznajemo s jednim kanalom koji postaje dio Osnovnog paketa.

Woman - Kanal mjeseca

U rujnu ne propusti sve bitne lifestyle teme te novosti iz svijeta mode i ljepote na našem kanalu Woman jer upravo je taj kanal naš novi Kanal mjeseca! Ovaj kanal nije dio Osnovnog A1 TV paketa, ali će cijeli mjesec biti otključan na poziciji 20 za sve A1 TV korisnike.

Woman je lifestyle kanal koji su kreirale žene s višegodišnjim iskustvom u TV industriji, za žene. Pažljivo odabran sadržaj renomiranih produkcijskih kuća i programska shema prilagođena modernim, aktivnim ženama, rezultirala je velikim interesom i lojalnošću publike. Sadržaj Woman kanala pokriva širok izbor tematskih komponenti namijenjenih ženama od lifestyle serijala, talk show emisija, celebrity serijala, mode, ljepote, kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera, kulinarstva i sl.