Ti biraš osnovni TV paket

Nisi siguran gledaju li ti se filmski kanali ili sportski sadržaj?
Ne brini, od sada ti biraš jedan od tri osnovna TV paketa koje možeš mijenjati jednom mjesečno.

Ako ovog mjeseca odabereš Filmski paket, već se idućeg mjeseca možeš bez naknade prebaciti na Sportski ili Obiteljski.
Birati možeš i dodatni paket za samo 30 kn/mj. i aktivirati ga na webu, u Moj A1 aplikaciji ili preko TV sučelja.

Sada ti biraš jedan od tri osnovna TV paketa koje možeš mijenjati jednom mjesečno. Birati možeš i dodatni paket za samo 30 kn/mj. i aktivirati ga na webu, u Moj A1 aplikaciji ili preko TV sučelja.

Najbolji izbor fimova i serija

Filmski paket

Osnovni Filmski TV paket (unutar kojeg se nalazi i HBO Premium paket), uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i najbolji filmski sadržaj. Uživaj u svjetski poznatim filmovima i serijama HBO produkcije, prati recentne kino hit filmove, filmske klasike, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova iz hollywoodskih studija i odlične filmove i serije na CineStar TV kanalima. Dirljive i inspirativne drame, filmovi različitih žanrova i još puno toga čeka te u ovom paketu.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj.

Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.

A1
filmski
A1
filmski
SADRŽAJ ZA CIJELU OBITELJ

Obiteljski paket

Osnovni Obiteljski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, prava je poslastica za sve članove tvoje obitelji. Bogati dječji, dokumentarni, lifestyle, glazbeni i informativni sadržaj zadovoljit će sve uzraste. U ovom paketu čeka te i bogat izbor inozemnih nacionalnih kanala.  

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj.

Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.

A1
obiteljski paket
A1
obiteljski paket
BOGAT SPORTSKI SADRŽAJ

Sportski paket

Osnovni Sportski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, filmskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i široki spektar sportskih kanala i sadržaja. Prati vrhunske nogometne utakmice najboljih europskih klubova u Ligi prvaka na Arena Sport kanalima; najbolje nogometne, košarkaške, vaterpolo i rukometne lige i kupove, motosport, borilačke sportove i još puno atraktivnih i zanimljivih sportskih natjecanja.

Popis kanala
Dodatni sadržaj

90 kn/mj.

Aktiviraj paket
Ako još nemaš A1 TV uslugu, internet+TV možeš aktivirati ovdje.

A1
sportski paket
A1
sportski paket

Novosti iz TV svijeta

Preporuke što, kada i gdje gledati.


 

BBC Earth - Najživopisnija putovanja vlakom

LIPANJ, 2022.

Četvrta sezona serije počinje na novozelandskom Južnom otoku fascinantnim putovanjem vlakovima Islander i Seasider Dunedin Railwaysa. U ostalim nastavcima ove sezone vidjet ćemo tri neobične željezničke pruge u Tajvanu, zatim željezničku liniju od Bergena do Osla te zadivljujuće putovanje austrijskim vlakom Transalpin koji vozi kroz snježne vrhove Tirola.

Ovu slikovitu dokumentarnu seriju prati od srijede 29.6. u 22 sata.

BBC Earth - Najživopisnija putovanja vlakom BBC Earth - Najživopisnija putovanja vlakom

National Geographic: Mega preobrazba

LIPANJ, 2022.

U ovom serijalu obnavljamo avione i tobogane smrti. Zaviri u jednu od najvećih i najmodernijih tvornica aviona na svijetu i saznaj kako se putnički avion prenamjenjuje u teretni avion.

Premijeru nove sezone gledaj 24. lipnja u 23 sata.

National Geographic_ Mega preobrazba National Geographic_ Mega preobrazba

HBO Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne

LIPANJ, 2022.

Vrati se u svijet magije uz film Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne! Profesor Albus Dumbledore shvatio je zle namjere mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda koji želi zavladati čarobnjačkim svijetom. I u Harry Potter serijalu, Dumbledore je bio jedan od ključnih likova, pun mudrosti, trikova i pravih savjeta, a zamisli ga tek u duplo mlađem izdanju!

Kako će se rasplesti ova borba svjetla i tame gledaj od četvrtka 23.6. na HBO Maxu putem A1 TV-a!

HBO Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne HBO Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne

Dan očeva obilježi uz A1 Videoteku!

LIPANJ, 2022.

Za sve tate, ali i one koji su samo ljubitelji dobrih filmova, pripremili smo poseban katalog koji ćeš u Videoteci pronaći pod nazivom Sretan dan očeva!

Uživaj u sjajnim filmovima po super cijenama kao što su Spider-Man i Uncharted!

Dan očeva u Videoteci Dan očeva u Videoteci

Vratit će se rode

LIPANJ, 2022.

Neponovljivu seriju Vratit će se rode prati na A1 TV-u! Ekser i Švaba dva su prijatelja koji preživljavaju preprodajom ukradene robe, a spas od dugova i problema vide u naslijeđenoj kući u selu Baranda. Mnoštvo gradskih likova i seljaka utjelovili su vrhunski glumci, a situacije u kojima će se nalaziti tjerat će vas na smijeh i na suze.

Seriju prati od 13.6. u 20:55 na Klasik TV-u na A1 TV-u!

Vratit će se rode Vratit će se rode

Pjevajte s nama 2

SVIBANJ, 2022.

U A1 Videoteku stigao je dugo očekivani nastavak animiranog hit filma „Pjevajte s nama“. Prepun je pjesme i plesa te i dalje prati optimističnog Bustera Moona i njegovo živopisno društvo u novim glazbeno zvjezdanim avanturama. 

Sing 2 Sing 2

Senke nad Balkanom

SVIBANJ, 2022.

Radnja serije smještena je na Balkan u kasnim dvadesetim godinama prošlog stoljeća gdje se isprepliću visoka politika, lokalni interesi, glad za novcem i kriminal. Fantastični kadrovi i neočekivani obrati prikovat će te uz male ekrane, a seriju prati na Klasik TV-u!

Senke na balkanu Senke na balkanu

Batman

TRAVANJ, 2022.

Još jednom Gotham je obavijen tamom, a glavni krivac za strah i promišljena ubojstva zove se Riddler. Radnja filma sadrži nekoliko zanimljivih priča zbog kojih gotovo tri sata nećeš skrenuti pogled s ekrana, a film možeš gledati na HBO Maxu koji je dostupan svim korisnicima A1 filmskih TV paketa! 

Zec

TRAVANJ, 2022.

Peter kreće na putovanje u svijet izvan svog vrta u potrazi za grupom prijatelja koji uživaju stvarati probleme. No, bez njegova znanja, njegova obitelj pokušava mu ući u trag u nadi da će ga uvjeriti da se vrati tamo gdje uistinu pripada. Film pogledaj na HBO Maxu! 

Ubojito vrijeme

TRAVANJ, 2022.

Nevjerojatne arhivske i zapanjujuće snimke korisnika koje prikazuju najneobičnije vremenske prilike koje je planet ikad vidio gledaj svaki dan u 20:10 sati.

Auto SOS

TRAVANJ, 2022.

U novoj sezoni serije Auto SOS Fuzz Townshend i Tim Shaw nastavljaju svoju misiju potrage za klasičnim automobilima. Preuzimaju neke od najkompliciranijih restauracija, probijaju se kroz hrđu i prljavštinu teško pronalazeći dijelove. Premijeru nove sezone pogledaj 29.4. u 21 sat.

Najbolje od svijeta filma čeka te u A1 Videoteci!

TRAVANJ, 2022.

Ove dvije obitelji nisu se mnogo promijenile i u nastavcima super uspješnih filmova čekaju vas njihove nove urnebesne zgode koje možete gledati u A1 Videoteci!

LEGO City avanture

TRAVANJ, 2022.

Nove LEGO City avanture gledaj od ponedjeljka do petka do 1.4. u 18:30 sati.