Udaljeni pristup internoj IT mreži

Flatbox Corporate Access

Flatbox Corporate Access potpuno je nova usluga koja pruža siguran pristup internoj mreži vaše tvrtke putem A1 mobilne mreže.
 

Sve što trebate učiniti je spojiti već konfigurirani uređaj u utičnicu i povezati računalo, žično ili bežično, s Flatbox Corporate Access uređajem kako biste u potpunosti iskoristili prednosti najbolje mobilne mreže na 4G/LTE+ brzini.
 

Do 1 TB internetskog prometa po maksimalno dostupnoj brzini uključeno je u samu uslugu.
 

A1 stručnjaci održavaju i vrše neprekidan nadzor vaše mreže.  Usluga uključuje korištenje opreme koja se koristi za pružanje Flatbox Corporate Access usluge.


 

Pogodnosti

 Maksimalna sigurnost podataka

 Siguran pristup internoj mreži vaše tvrtke putem mobilne mreže

 Veća produktivnost i stalna dostupnost ključnih podataka

 Fleksibilnost – jednostavno dodavanje novih lokacija u korporativnu
      mrežu

 Upravljanje i nadzor mreže te stalna nadogradnja operativnih sustava

 Pokrivenost na području cijele Hrvatske
 

Karta pokrivenosti

Pristup preko 2G i 3G mobilne mreže dostupan je gotovo na cijelom području Hrvatske, dok je 4G mreža dostupna u većini gradova i naselja, najvažnijih cestovnih pravaca, obale i mora. Kartu pokrivenosti pogledajte ovdje.

 

 

 

Flatbox Corporate Access
Mjesečna naknada uz ugovornu obvezu 24 mj. 33,84 €
Podatkovni promet Neograničen podatkovni promet

* Mjesečna naknada bez ugovorne obveze iznosi 36,5 € , sa ugovornom obvezom od 12 mjeseci iznosi 35,17 € .
***Nakon potrošenih 1 TB internet prometa, brzina se spušta na 2 Mbit/s. Maksimalna brzina ovisi o korištenoj tehnologiji i trenutnoj opterećenosti pokretne mreže te razini signala na području korištenja usluge.

Za sve zaposlenike koji rade od kuće

Rad od kuće na najboljoj mobilnoj mreži sada je jednostavan, pouzdan i siguran. Omogućite svakom zaposleniku koji radi od kuće neometan pristup internoj IT mreži vaše tvrtke te siguran i brz pristup ključnim poslovnim podacima. Sve što mora napraviti je uključiti već konfigurirani uređaj u utičnicu i spojiti se na mrežu. Izbjegnite rizike koje nosi nezaštićeno spajanja na mrežu i odaberite Flatbox Corporate Access.

Udaljene lokacije koje više ne predstavljaju problem

Udaljenost lokacije više nije ograničena lošom ili nepostojećom infrastrukturom. Uz uslugu Flatbox Corporate Access sve izdvojene poslovnice, bez obzira na njihov broj i lokaciju, mogu neometano pristupiti internoj IT mreži tvrtke na brz, pouzdan i jednostavan način. Dovoljno je uključiti već konfigurirani uređaj u utičnicu i spojiti se na mrežu kako bi iskoristili sve pogodnosti najbolje mobilne mreže.

Tehnički preduvjet

Tehnički preduvjet za sigurnost i pouzdanost ove usluge je Biz Corporate Access kao i izravna podatkovna veza između A1 i korisnika.