Brz i siguran bežični pristup internetu


Biz Wi-Fi


Osigurajte bežični pristup internetu svim vašim zaposlenicima, kupcima ili gostima kojima je potreban brz i siguran Wi-Fi pristup.
Biz Wi-Fi usluga zadovoljit će vaše potrebe neovisno o veličini i području djelovanja vaše tvrtke.
Nudimo vam razne vrste priključnih točaka, a naš stručni tim će se pobrinuti da odaberete idealne za vaše poslovne potrebe. 
 

Omogućite vašim zaposlenicima neometano poslovanje uz izvanredan Wi-Fi signal. Održite kvalitetne videokonferencije, ostanite povezani s vašim kolegama i partnerima te dijelite datoteke i istražujte web bezbrižno. 

Proširite svoju Wi-Fi mrežu na otvorene prostore te omogućite vašim gostima besprijekoran Wi-Fi. 

 

Osigurajte maksimalan bežični signal unutar svake hotelske sobe i upotpunite vašim gostima vrhunski boravak u vašem hotelu. 

Omogućite vašim kupcima neometani bežični pristup internetu kako bi odmorili od kupovine i saznali sve važne informacije o vama. 
 
 
 

Biz Wi-Fi vam nudi ključ u ruke rješenje te time ne zahtjeva vašu intervenciju u bilo kojem obliku. Sve što trebate napraviti je dogovoriti sastanak s A1 prodajnim predstavnikom kako bismo utvrdili vaše zahtjeve. 

Nemojte dopustiti da vaše poslovanje trpi zbog nepostojeće ili loše Wi-Fi usluge koja je jedna od najvažnijih usluga današnjice. Naš vrhunski stručni tim će se pobrinuti da vam osigura izvanredno Wi-Fi iskustvo, a vaši gosti i kupci će vam se uvijek rado vraćati. 

Biz Wi-Fi usluga nudi i napredne funkcionalnosti za poslovne korisnike koje će upotpuniti vaše besprijekorno Wi-Fi iskustvo. Kontaktirajte svojeg prodajnog predstavnika ili zatražite ponudu i saznajte više. 


Pogodnosti usluge

  kvalitetna oprema za unutarnje i vanjske prostore

  profesionalna usluga izvida, odabira adekvatne opreme, projektiranja, instalacije i konfiguracije te održavanja i nadzora

  dodatne funkcionalnosti su vam inicijalno dostupne bez dodatne naplate

  usluga ne zahtjeva vaše vrijeme te tehničko poznavanje Wi-Fi usluge kako bi usluga radila besprijekorno

 naplata se vrši kroz jednokratne i mjesečne naknade, isto kao i ostale fiksne usluge te ne trebate izdvojiti jednokratno velika ulaganja za postavljanje Wi-Fi usluge

 

podrška 24 sata dnevno od A1 stručnog tima

  otklon smetnje i kvara izvršavamo u najbržem mogućem roku

  garancija opreme i besplatna zamjena u slučaju kvara dokle god traje pretplatnički odnos

  jedna kontakt adresa za sva pitanja oko funkcioniranja fiksnih telekomunikacijskih usluga

  broj priključnih točaka koje možete ugovoriti je neograničen
 

Koga mogu kontaktirati za podršku ili ako naknadno želim izmijeniti uslugu?

Uslugu je moguće izmijeniti u bilo kojem trenutku. Za bilo kakve izmjene ili podršku, potrebno je kontaktirati vašeg prodajnog predstavnika.

 

Koga mogu kontaktirati za prijavu kvara ili smetnje?

Pozivom na besplatni broj 0800 091 091 ili e-mailom na poslovni@A1.hr. Naš stručni tim će u najbržem mogućem roku otkloniti vaš kvar ili smetnju.