Brz i siguran bežični pristup internetu


Biz Wi-Fi


Složenije mrežno rješenje koje je namijenjeno poduzećima s većim brojem korisnika. Zahvaljujući fleksibilnosti i skalabilnosti ovo rješenje uvijek prati korisnikovu dinamiku poslovanja. Biz Wi-Fi rješenje dizajnira bežičnu mrežu koja pruža sigurnost poslovnom okruženju te osigurava kvalitetan i brz bežični pristup Internetu. 

 

Jednostavno bežićno spajanje višestrukog broja priključnih točaka na lokaciji

Ravnomjerna raspodjela brzine pristupa

 

Pogodnost postavljanja ograničenja brzine pristupa bežične mreže

Rad sukladno visokim sigurnosnim standardima

 

 

Kome je usluga namijenjena ?

Dizajnirano za srednje proizvodne pogone i poduzeća, turističke i ugostiteljske objekte (HoReCa), zdravstvene ustanove, obrazovne institucije te korisnike koji primaju goste ili klijente u svoje prostore (shopping centri, sportske i koncertne dvorane, turistički centri, hosteli i manji hoteli, parkirališta i sl.)Fleksibilnost

Omogućite vašim zaposlenicima neometano poslovanje uz izvanredan Wi-Fi signal. Održite kvalitetne videokonferencije, ostanite povezani s vašim kolegama i partnerima te dijelite datoteke i istražujte web bezbrižno.

 

Maksimalna pokrivenost

Proširite svoju Wi-Fi mrežu na otvorene prostore te omogućite vašim gostima besprijekoran Wi-Fi. Kvalitetan i brz bežični pristup Internetu s dovoljnim brojem pristupnih točaka, dovoljnom propusnošću i s mogućnosti uključivanja dodatnih funkcionalnosti.

Zadovoljstvo klijenata

Osigurajte maksimalan bežični signal unutar svake hotelske sobe i upotpunite vašim gostima vrhunski boravak u vašem hotelu. Naš vrhunski stručni tim će se pobrinuti da vam osigura izvanredno Wi-Fi iskustvo, a vaši gosti će vam se uvijek rado vraćati.

Potpuno iskustvo kupnje

Omogućite vašim kupcima neometani bežični pristup internetu kako bi odmorili od kupovine i saznali sve važne informacije o vama. Biz Wi-Fi usluga nudi i napredne funkcionalnosti za poslovne korisnike koje će upotpuniti vaše besprijekorno Wi-Fi iskustvo.


Pogodnosti usluge

  kvalitetna oprema za unutarnje i vanjske prostore

  profesionalna usluga izvida, odabira adekvatne opreme, projektiranja, instalacije i konfiguracije te održavanja i nadzora

  dodatne funkcionalnosti su vam inicijalno dostupne bez dodatne naplate

  usluga ne zahtjeva vaše vrijeme te tehničko poznavanje Wi-Fi usluge kako bi usluga radila besprijekorno

 naplata se vrši kroz jednokratne i mjesečne naknade, isto kao i ostale fiksne usluge te ne trebate izdvojiti jednokratno velika ulaganja za postavljanje Wi-Fi usluge

 

podrška 24 sata dnevno od A1 stručnog tima

  otklon smetnje i kvara izvršavamo u najbržem mogućem roku

  garancija opreme i besplatna zamjena u slučaju kvara dokle god traje pretplatnički odnos

  jedna kontakt adresa za sva pitanja oko funkcioniranja fiksnih telekomunikacijskih usluga

  broj priključnih točaka koje možete ugovoriti je neograničen
 

Biz Wi-Fi predstavlja „ključ u ruke rješenje“ te na taj način ne zahtijeva intervenciju korisnika u bilo kojem obliku. Biz Wi-Fi usluga nudi napredne mrežne funkcionalnosti za poslovne korisnike, uključuje kvalitetnu opremu za unutarnje i vanjske prostore i profesionalnu podršku od strane A1 stručnog tima te tako osigurava odlično Wi-Fi iskustvo.

Koga mogu kontaktirati za podršku ili ako naknadno želim izmijeniti uslugu?

Uslugu je moguće izmijeniti u bilo kojem trenutku. Za bilo kakve izmjene ili podršku, potrebno je kontaktirati vašeg prodajnog predstavnika.

 

Koga mogu kontaktirati za prijavu kvara ili smetnje?

Pozivom na besplatni broj 0800 091 091 ili e-mailom na poslovni@A1.hr. Naš stručni tim će u najbržem mogućem roku otkloniti vaš kvar ili smetnju.