Rimac automobili

Tvrtki Rimac Automobili, tržišnom lideru s jasnom vizijom u osmišljavanju tehnologija za automobile 21. stoljeća, bila su nužna nova digitalna rješenja pouzdanog partnera koja bi podržala njezin rast.
 

Saznaj više

Nova TV

Nova TV, prva hrvatska komercijalna televizija s nacionalnom koncesijom, željela je svim svojim zaposlenicima osigurati bolju komunikaciju i visoku brzinu prijenosa podataka bez obzira na kojoj se lokaciji nalazili.

Saznaj više

KTC

Uslijed rasta kompanije i potrebe za unapređenjem korisničkog poslovnog sustava, održavanje LAN mreže i mrežnih servisa postalo je znatno složenije. Pozvan je A1 konzultantski tim da snimi stanje i ponudi rješenje. 

Saznaj više

Vindija

Vindijina specifičnost poslovanja zahtijevala je da se uz mobilnu i fiksnu telefoniju stvori infrastruktura na kojoj tvrtka može graditi i modernizirati svoje poslovanje. Tražili su jednog partnera za sve telekomunikacijske potrebe. 

Saznaj više

Atlas

Atlas d.d. vodeća je turistička agencija u regiji. Zbog kompleksnosti poslovanja i komunikacije s klijentima, pojavila se potreba za zamjenom postojeće fiksne glasovne platforme naprednijim rješenjem.

Saznaj više

Hoteli Zadar

Hoteli Zadar, tvrtka u čijem sastavu se nalazi hotel Zadar s četiri zvjezdice, željela je unaprijediti svoje poslovanje. U A1 su pronašli pouzdanog partnera kojemu su prepustili brigu oko funkcioniranja IT servisa. 

Saznaj više

Alarm automatika

Alarm automatika d.o.o., tržišni lider u osmišljavanju i implementaciji integriranih rješenja tehničke zaštite, odabrala je A1 za nadogradnju korisničke mrežne pasivne i aktivne LAN infrastrukture. 

Saznaj više

Gradski prijevoz putnika

Gradski prijevoz putnika d.o.o. trebao je nekoga tko u potpunosti razumije digitalizaciju poslovanja kako bi realizirali svoju ideju stvaranja inovativne platforme pomoću koje bi se vršilo plaćanje usluga javnog gradskog prijevoza u Osijeku. 

Saznaj više