Vrijeme je za obnovljene mobitele


U A1 ponudi možeš odabrati obnovljene Zoot iPhone mobitele koji su minimalno ranije korišteni, a sada ponovo izgledaju i rade kao novi te A1 Alpha Eco koji je izrađen od recikliranog materijala!

ispravni

TESTIRANA ISPRAVNOST

Uređaji ispunjavaju najviše standarde, provjerene su sve funkcionalnosti te je njihova ispravnost detaljno testirana.

kao novi

IZGLEDAJU I RADE KAO NOVI

Svi obnovljeni i reciklirani mobiteli izgledaju i rade kao novi te dolaze s jamstvom.

cijena

NIŽA CIJENA

Cijena obnovljenog uređaja niža je od cijene potpuno novog, no niža cijena ne znači i nižu kvalitetu.

okoliš

BRINEMO O OKOLIŠU

Kupnjom takvih mobitela smanjujemo emisiju CO2 jer je potrebna manja količina materijala nego za izradu novog uređaja.

Predstavljamo ti A1 Alpha i Zoot iPhone

A1 Alpha Eco

A1 Alpha Eco mobitel napravljen je od recikliranih materijala i dolazi s odličnim zaslonom, 50 MP kamerom, snažnom 5010 mAh baterijom i 3 godine garancije. 
1 € odmah + 2 € mj.
   uz tarifu Savršena+

 
Saznaj više
A1 Alpha Eco A1 Alpha Eco

Zoot iPhone 11 Pro

Mobitel je prošao detaljnu dijagnostiku koja jamči besprijekoran rad te omogućuje korisničko iskustvo novog uređaja s jamstvom od 12 mjeseci.     
13 € odmah + 11 € mj.
   uz tarifu Savršena+

 
Kupi online
zoot iphone 11 pro zoot iphone 11 pro

Zoot iPhone SE 2020

Cijena obnovljenog uređaja niža je od cijene potpuno novog, pa tako ostvaruješ i zamjetnu uštedu naspram cijene koju bi plaćao za potpuno novi uređaj.    
9 € odmah + 6 € mj.
   uz tarifu Savršena+

 
Kupi online
zoot iphone se zoot iphone se

Kako možemo doprinijeti
očuvanju okoliša?

Kupujmo obnovljeno

Kupnjom obnovljenog i recikliranog uređaja pomažemo okolišu jer jedan uređaj manje završi na otpadu što izravno smanjuje količinu elektroničkog otpada.
 

Obnovljeni mobiteli Zoot iPhone ispunjavaju najviše standarde i ulaze u najvišu kategoriju očuvanosti i funkcionalnosti A+ što znači da izgledaju i rade kao novi, a A1 Alpha Eco zaslužio je Eco rating 82 te je izrađen uz manju emisiju CO2 plinova.

Mobitele možeš naručiti putem webshopa i u A1 centrima i A1 partnerskim prodajnim mjestima.

Reciklirajmo stare uređaje

Svoj stari elektronički uređaj, bilo da je to mobilni telefon, sat, tablet, baterija, laptop ili punjač, možeš donijeti u neki od A1 centara i odložiti ga u za to posebno namijenjen spremnik, a na poklon ćeš dobiti platnenu, ekološki prihvatljivu vrećicu!
 

Znaš li da recikliranjem 1 mobitela štedimo dovoljno energije za napajanje laptopa čak 44 sata? Da recikliranjem 5000 mobitela štedimo dovoljnu količinu energije da jedno kućanstvo opskrbimo strujom za cijelu godinu? Zato - isplati se reciklirati.

Produljimo životni vijek uređajima

Svi zajedno trebamo dati doprinos u zaštiti okoliša što je i jedan od naših prioriteta, a provodi se primjenom održivog razvoja i čistije proizvodnje uz očuvanje sirovina i smanjenje stvaranja otpada.

Zbog toga smo od 2015. godine do danas produljili životni vijek više od 300 000 uređaja i samim time smanjili proizvodnju CO2. Budimo s prirodom na čisto! 
životni vijek uređaja životni vijek uređaja

Što još trebam znati o
obnovljenim mobitelima?

Što su obnovljeni Zoot uređaji?

Obnovljeni Zoot mobilni uređaji su prethodno korišteni mobilni uređaji koji su prošli strogu kontrolu provjere ispravnosti.
Zoot Refreshed technology™ podrazumijeva da su prethodno korišteni iPhone mobilni uređaji prošli detaljnu dijagnostiku kroz 42 točke radnih funkcija koja jamči njegov 100% besprijekoran rad. Odrađuje se i GSMA provjera te se trajno brišu podaci iz prošlih upotreba. Više detalja možeš pročitati ovdje.

Jesu li obnovljeni Zoot uređaji zaista ispravni?

Da, obnovljeni uređaji ispunjavaju najviše standarde i ulaze u kategoriju A+ očuvanosti (izgledaju i rade kao novi). Uređaji dolaze u premium eko pakiranju, programski su ažurirani, sigurnosno pregledani, očišćeni i ispolirani.

Po čemu su Zoot obnovljeni uređaji drugačiji od korištenih uređaja?

Kupnja obnovljenih uređaja donosi minimalan rizik skrivenih grešaka. Iskustvo korištenja obnovljenog mobilnog uređaja jednako je iskustvu korištenja novokupljenog uređaja. Sve funkcionalnosti su provjerene putem nekoliko dijagnostičkih postupaka te možeš biti siguran da dobivaš ispravan uređaj.

Jesu li na Zoot obnovljenom mobilnom uređaju mijenjani dijelovi?

Ovisi o rezultatima dijagnostičkog testa. Ako sve radi besprijekorno, nije mijenjano ništa.

Jesu li vidljivi tragovi korištenja i koji je kapacitet baterije?

Kućište mobitela je pregledano 3D kamerom i nakon toga ispolirano. U A1 ponudi svi uređaji ulaze u kategoriju očuvanosti A+, što znači da su bez ili s minimalnim znakovima upotrebe. Da bi uređaj bio stavljen u prodaju kategorije A+, kapacitet baterije mora biti minimalno 80%. Jamstvo garantira da kapacitet baterije u jamstvenom periodu neće pasti ispod 70%.

Imaju li obnovljeni uređaji jamstvo?

Da, jamstveni rok je 12 mjeseci. Ovlašteni servis Kron IT nalazi se na adresi Zagrebška cesta 44, 2000 Maribor. A1 će u tvoje ime zaprimiti uređaj te ga poslati na servis na navedenu adresu. Servis obavlja i vanjamstvene popravke.

Što sadrži prodajno pakiranje?

U pakiranju dolazi mobilni uređaj, USB kabel, jamstveni list s uputama te eko ambalaža izrađena od recikliranog kartona koji je zamišljen da se dalje reciklira.