zoot iphone zoot iphone

Vrijeme je za obnovljene uređaje!

Od sada u A1 ponudi možeš odabrati i obnovljene Zoot iPhone mobitele koji su minimalno ranije korišteni, a sada ponovo izgledaju i rade kao novi te su ti dostupni po nižoj cijeni!

ispravni

TESTIRANA ISPRAVNOST

Uređaji ispunjavaju najviše standarde, provjerene su sve funkcionalnosti te je njihova ispravnost detaljno testirana.

kao novi

IZGLEDAJU I RADE KAO NOVI

Svi obnovljeni mobiteli izgledaju i rade kao novi te dolaze s jednogodišnjim jamstvom.

cijena

NIŽA CIJENA

Cijena obnovljenog uređaja niža je od cijene potpuno novog, no niža cijena ne znači i nižu kvalitetu.

okoliš

BRINEMO O OKOLIŠU

Kupnjom takvih mobitela smanjujemo emisiju CO2 jer je potrebna manja količina materijala nego za izradu novog uređaja.

Predstavljamo ti Zoot
iPhone XS i iPhone 8

Zoot iPhone XS

Cijena obnovljenog uređaja niža je od cijene potpuno novog, pa tako ostvaruješ i zamjetnu uštedu naspram cijene koju bi plaćao za potpuno novi uređaj.    
9 kn odmah + 120 kn/mj.
   uz tarifu Savršena

 
Kupi online
zoot iphone xs zoot iphone xs

Zoot iPhone 8

Mobitel je prošao detaljnu dijagnostiku koja jamči besprijekoran rad te omogućuje korisničko iskustvo novog uređaja s jamstvom od 12 mjeseci.     
9 kn odmah + 65 kn/mj.
   uz tarifu Savršena

 
Kupi online
zoot iphone 8 zoot iphone 8Mobitele možeš kupiti i bez tarife na pretplatu putem ovog linka.
 

Kako možemo doprinijeti
očuvanju okoliša?

Kupujmo obnovljeno

Kupnjom obnovljenog uređaja pomažemo okolišu jer jedan uređaj manje završi na otpadu što izravno smanjuje količinu elektroničkog otpada.
 

Obnovljeni mobiteli Zoot iPhone 8 i XS ispunjavaju najviše standarde i ulaze u najvišu kategoriju očuvanosti i funkcionalnosti A+ što znači da izgledaju i rade kao novi.

Svoj Zoot iPhone možeš naručiti putem webshopa ili u odabranim A1 centrima.

Reciklirajmo stare uređaje

Svoj stari elektronički uređaj, bilo da je to mobilni telefon, sat, tablet, baterija, laptop ili punjač, možeš donijeti u neki od A1 centara i odložiti ga u za to posebno namijenjen spremnik, a na poklon ćeš dobiti platnenu, ekološki prihvatljivu vrećicu!
 

Znaš li da recikliranjem 1 mobitela štedimo dovoljno energije za napajanje laptopa čak 44 sata? Da recikliranjem 5000 mobitela štedimo dovoljnu količinu energije da jedno kućanstvo opskrbimo strujom za cijelu godinu? Zato - isplati se reciklirati.

Produljimo životni vijek uređajima

Svi zajedno trebamo dati doprinos u zaštiti okoliša što je i jedan od naših prioriteta, a provodi se primjenom održivog razvoja i čistije proizvodnje uz očuvanje sirovina i smanjenje stvaranja otpada.

Zbog toga smo od 2015. godine do danas produljili životni vijek gotovo 300 000 uređaja i samim time smanjili proizvodnju CO2. Budimo s prirodom na čisto! Čini pravu stvar i brini o okolišu.
životni vijek uređaja životni vijek uređaja

Što još trebam znati o obnovljenim mobitelima?

Što su obnovljeni Zoot uređaji?

Obnovljeni Zoot mobilni uređaji su prethodno korišteni mobilni uređaji koji su prošli strogu kontrolu provjere ispravnosti.
Zoot Refreshed technology™ podrazumijeva da su prethodno korišteni iPhone mobilni uređaji prošli detaljnu dijagnostiku kroz 42 točke radnih funkcija koja jamči njegov 100% besprijekoran rad. Odrađuje se i GSMA provjera te se trajno brišu podaci iz prošlih upotreba. Više detalja možeš pročitati ovdje.

Jesu li obnovljeni Zoot uređaji zaista ispravni?

Da, obnovljeni uređaji ispunjavaju najviše standarde i ulaze u kategoriju A+ očuvanosti (izgledaju i rade kao novi). Uređaji dolaze u premium eko pakiranju, programski su ažurirani, sigurnosno pregledani, očišćeni i ispolirani.

Po čemu su Zoot obnovljeni uređaji drugačiji od korištenih uređaja?

Kupnja obnovljenih uređaja donosi minimalan rizik skrivenih grešaka. Iskustvo korištenja obnovljenog mobilnog uređaja jednako je iskustvu korištenja novokupljenog uređaja. Sve funkcionalnosti su provjerene putem nekoliko dijagnostičkih postupaka te možeš biti siguran da dobivaš ispravan uređaj.

Jesu li na Zoot obnovljenom mobilnom uređaju mijenjani dijelovi?

Ovisi o rezultatima dijagnostičkog testa. Ako sve radi besprijekorno, nije mijenjano ništa.

Jesu li vidljivi tragovi korištenja i koji je kapacitet baterije?

Kućište mobitela je pregledano 3D kamerom i nakon toga ispolirano. U A1 ponudi svi uređaji ulaze u kategoriju očuvanosti A+, što znači da su bez ili s minimalnim znakovima upotrebe. Da bi uređaj bio stavljen u prodaju kategorije A+, kapacitet baterije mora biti minimalno 80%. Jamstvo garantira da kapacitet baterije u jamstvenom periodu neće pasti ispod 70%.

Imaju li obnovljeni uređaji jamstvo?

Da, jamstveni rok je 12 mjeseci. Ovlašteni servis Kron IT nalazi se na adresi Zagrebška cesta 44, 2000 Maribor. A1 će u tvoje ime zaprimiti uređaj te ga poslati na servis na navedenu adresu. Servis obavlja i vanjamstvene popravke.

Što sadrži prodajno pakiranje?

U pakiranju dolazi mobilni uređaj, USB kabel, jamstveni list s uputama te eko ambalaža izrađena od recikliranog kartona koji je zamišljen da se dalje reciklira.