Sony PlayStation 4 500GB F Chassis

Super ponuda

O uređaju

Više od igranja

PlayStation 4 nudi ti više od igara; to je mjesto gdje se stvaraju uspomene dok istražuješ nove svjetove i prelaziš uzbudljive izazove s prijateljima.

Pripremi se za zabavu i avanture koje obogaćuju slobodno vrijeme, čineći svaki trenutak igranja vrijednim.

Tvoj najbolji gaming prijatelj

Sačuvaj svoje omiljene igre, aplikacije, snimljene trenutke i videozapise na svojoj PS4 konzoli, koja dolazi s prostranim kapacitetom od 500GB.

Ovaj elegantniji i lakši model ne samo da izgleda dobro u svojoj klasičnoj Jet black varijanti, već se može pohvaliti i svojim izuzetnim performansama.

PlayStation 4_konzola

Nema potrebe za TV-om

Streamaj sve igre sa svog PS4 na bilo koji kompatibilni uređaj - bilo da je to iOS ili Android pametni telefon, računalo, Mac ili čak PlayStation Vita - sve to putem tvoje kućne WiFi mreže.

Sada možeš uživati u slobodi koju ti ne ograničava boravak uz TV.

PlayStation 4_Remote Play

Neograničene mogućnosti igre

PlayStation Plus je ključna usluga za svakog vlasnika PS4 konzole, nudeći pristup ekskluzivnom svijetu online multiplayer igara, besplatnim igrama svaki mjesec i posebnim popustima u PlayStation Storeu.

S njom, ne samo da će ti igranje na PlayStation 4 biti obogaćeno iskustvo povezujući te s globalnom zajednicom igrača, već i otvoriti vrata novim avanturama i izazovima, čineći svaki trenutak proveden na konzoli još vrijednijim i uzbudljivijim.

PlayStation 4_PlayStation Plus

Odaberi svoj svijet avanture

Zaroni u bogatstvo cijele generacije igara koje su osvojile brojne pozitivne kritike, od velikih blockbuster naslova i ekskluziviteta koje predstavlja tim PlayStation Studios, do upečatljivih iskustava u PS VR svijetu i originalnih indie kreacija.

Svaka igra na PS4 nudi jedinstveni svijet pustolovina, inovacija i mašte, čekajući da ih istražiš.

PlayStation 4_Igre
Tehničke karakteristike
Posebnosti Osmerojezgreni AMD-ov CPU x86 arhitekture te AMD-ova grafika klase Radeona 7870 upareni su s 8 GB super brzog GDDR5 RAM-a i s 500 GB mehaničkim diskom te Blu-ray optikom.

Informacije

Tehnička podrška

https://www.a1.hr/podrska/uredaji

Recenzije

Hej, ovaj uređaj još nema recenzija!

Budi prvi, recenziraj uređaj i pomogni ostalima da uživaju u uređaju kao i ti! :)