Roaming opcije - sve u 1

Razgovori, SMS i internet za vrijeme boravka u inozemstvu.

A1 Sve za put S

50 min
50 SMS
150 MB

U zemljama EEA zone i u TAG zemljama izvan EEA zone

13,14 € 

A1 Sve za put M

150 min
150 SMS
500 MB

U zemljama EEA zone i u TAG zemljama izvan EEA zone 33,05 € 

A1 Sve za put L

500 min
500 SMS
1 GB

U zemljama EEA zone i u TAG zemljama izvan EEA zone 79,50 € 

A1 Sve za put

 

Uključite li paket A1 Sve za put, cijena odlaznih i dolaznih razgovora, SMSa i prijenosa podataka na vašem pretplatničkom računu neće se naplaćivati prema cjeniku vašeg tarifnog modela za komunikaciju u inozemstvu (Osnovni EURO cjenik) ili druge odabrane roaming usluge, nego će se za to trošiti minute/SMS/MB iz uključenog paketa A1 Sve za put.

 

Radi optimalnog iskustva, u Srbiji i Makedoniji odaberi A1 operatera, u Bjelorusiji Velcom operatera ili jednostavno podesi telefon na automatski odabir mreže. I bezbrižno surfaj – poslat ćemo ti SMS na 80% i 100% potrošnje MB iz opcije.

 

Prilikom podnošenja zahtjeva za uključenje usluge A1 Sve za put nakon 12.5.2017., temeljem informacija o svim dostupnim roaming tarifama i cijenama korisnik istovremeno daje i svoj izričit pristanak za korištenje iste do isključenja usluge od strane korisnika. Korisnik na vlastiti zahtjev u bilo kojem trenutku može promijeniti roaming tarifu.

 

Stanje A1 Sve za put paketa možete provjeriti slanjem poruke teksta ? na broj 13222.

 

Cijena poziva nakon potrošenog paketa naplaćuje se prema cjeniku roaming usluge, paketa ili osnovnog cjenika za korištenje u inozemstvu koju korisnik ima na pretplatničkom računu u trenutku poziva, slanja SMSa ili prijenosa podataka.

 

Obračunska jedinica je prema cjeniku roaming usluge ili osnovnom cjeniku za korištenje u inozemstvu koju korisnik ima na pretplatničkom računu u trenutku poziva, slanja SMSa ili prijenosa podataka.

 

Naknade se naplaćuju u punom iznosu. Nepotrošene jedinice iz tjednog paketa A1 Sve za put S nisu dostupne nakon vremenskog isteka paketa. Nakon isteka trajanja tjednog paketa A1 Sve za put S naplata poziva, SMS poruka i MB ide prema roaming usluzi koju korisnik ima uključenu ili osnovnom cjeniku iz pretplatničkog tarifnog modela korisnika.
Nepotrošene jedinice iz mjesečnih paketa iz prethodnog mjeseca se ne prenose u tekući kalendarski mjesec. Nakon potrošnje mjesečnih paketa A1 Sve za put naplata poziva, SMS poruka i MB ide prema roaming usluzi koju korisnik ima uključenu ili osnovnom cjeniku iz pretplatničkog tarifnog modela korisnika.

Jednom uključeni A1 Sve za put S paket automatski se isključuje nakon 7 dana u ponoć, dok A1 Sve za put M i A1 Sve za put L paketi vrijede dok ih korisnik ne isključi.

 

Kako uključiti ili isključiti A1 Sve za put?

  • dostavom pisanog zahtjeva* ovjerenog pečatom i potpisom odgovorne osobe e-mailom ili faksom
  • pozivom prema Službi za korisnike ili 
  • putem Moj A1 portala ili mobilne aplikacije (samo korisnici s master pravima)


*Zahtjev putem e-maila bez ovjerenog zahtjeva u privitku biti će realiziran ukoliko je prethodno verificirana kontakt e-mail adresa tvrtke. Ovdje potražite upute kako verificirati vašu e-mail adresu.
 

 

Paketi A1 Sve za put dostupni su u zemljama EEA zone (zemlje Europske unije, Norveška, Island i Lihtenštajn), Srbija, Makedonija i Bjelorusija.

 

Više informacija dostupno je u Uvjetima korištenja.